19 - 20 maj 2021 | Malmömässan

Inställt

På grund av omständigheterna kopplat till Covid-19 har mässan tyvärr ställts in tills vidare. Nytt datum kommer att presenteras vid ett senare tillfälle.

Mässan för praktisk tillämpning av smart industri

Smart Manufacturing är mötesplatsen som för samman leverantörer, branschorganisationer och kunskapsledare inom Industri 4.0 med de många tillverkande företagen i södra och mellersta Sverige och Öresundsregionen. Fokus ligger på hur man på ett enkelt sätt inför smarta produktionslösningar i praktiken för att generera värde och konkurrenskraft genom digitalisering, resurseffektivitet, flexibilitet och säkerhet.

SMARTPRODUCTS

SMARTTECHNOLOGY

SMARTPEOPLE

Var med när branschen ställer om

Visa upp hur er produkt eller tjänst bidrar till en smartare tillverkning, bättre beslutsunderlag grundade i statistisk dataanalys, mer resurseffektiv produktion eller hur ni löser problem för företag som de själva inte visste att de hade. Hjälp de som letar efter nya smarta lösningar med inspiration, svar och kunskap.

Framtidens tillverkande industri

Det har talats om Smart Industri och Industri 4.0 i många år nu, men hur ska man egentligen gå tillväga? Vad innebär det för mig som företagare, mig som chef eller för alla oss som arbetar med produktion? Ta reda på vad ett besök på Smart Manufacturing kan innebära för dig.  
Smart manufacturings tre områden

Smart products, tech & people

Mässan kan brytas ner i tre beståndsdelar; utrustningen som behövs i produktionen,
tekniken som kopplar upp processerna och samlar in data, samt människorna som analyserar och möjliggör kontakten mellan fysisk och digital produkt. Tack vare dessa tre grundpelare kan lösningar på komplexa problem framstå och processer effektiviseras. Nya möjligheter inom agil produktion och snabb omställning inom industrin kan bidra till ökad konkurrenskraft och ett mer hållbart, resurseffektivt samhälle.

Var med när mässan har premiär i Malmö

På Smart Manufacturing får du en unik möjlighet att knyta nya kontakter, stärka ditt varumärke, samt visa och demonstrera produkter och tjänster till en kvalificerad och motiverad målgrupp inriktade på att implementera en smartare och mer uppkopplad tillverkning. 

Din säkerhet - vårt fokus

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin.
Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer.

Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.
Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär.
Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Håll dig uppdaterad!

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här så skickar vi bland annat ut intressanta nyheter, uppdateringar till programmet och erbjudanden. Och du! Vi bryr oss om att hålla din inkorg städad så vi skickar bara ut sånt som vi tror kommer att vara av värde för dig. 

Mässan arrangeras parallellt med Logistics & Automation – framtidens logistikarena. 

Scroll to Top