AFRY Guldpartner Smart Manufacturing

Ny guldpartner till mässan: AFRY

Med sin omfattande erfarenhet och internationella närvaro inom teknik, design och rådgivning kommer storföretaget AFRY att bidra med stor kunskap till mässans Advisory Board, talarprogram och utställarlista när Smart Manufacturing har premiär i Malmö den 3-4 februari 2021. Det står nu klart att AFRY kommer att delta på mässan i form av Guldpartner jämte tidigare guldpartner Fanuc.

”Vi är mycket glada över tillskottet till vårt talarprogram och utställarlista – och inte minst som deltagare i vårt Advisory Board”, kommenterar Maria Perneros Geterud, projektledare. ”Med sin stora erfarenhet kommer AFRY att kunna bidra med mycket kunskap och expertis till mässans utformning och marknadsföring”.

AFRY består av 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. De hjälper sina kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Scroll to Top