Christer Olsson Smart Manufacturing

Välkommen till en föreläsning med fokus på personlig utveckling!

Allting i livet är antingen under utveckling eller avveckling. Den som står still i en värld som ständigt rör sig kommer snart att hamna efter. Därför är vilja, utveckling och ständigt lärande otroligt viktigt för vår lycka och framgång – något som gång på gång bekräftas i diskussionerna kring utveckling och implementering av smarta fabriker.

Med fokus på utveckling av den ”smarta människan” bjuder vi in Christer Olsson som talare på Smart Manufacturing. Christer Olsson är en av Nordens mest uppskattade föreläsare och coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av enkla övningar och konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar. Välkommen! 

Scroll to Top