Wonderware Scandinavia

Industri 4.0 - Möjligheter med industriell IT och nya digitaliseringsinitiativ

För stora delar av tillverknings- och processindustrin ligger fokus idag på att öka produktivitet, effektivisera tillverkningsprocesser och minimera kostnaderna associerade med fel i produktion. Ännu viktigare framöver blir det att kunna påvisa en “hållbar produktion” dvs ett bättre resursutnyttjande med större miljöhänsyn för att bidra till jobbskapande och konkurrenskraft. Nya smarta teknologier för att samla in, analysera och visulisera information för bättre beslutsfattande är en av nycklarna parallellt med bibehållen flexibilitet och snabbhet för omställning mot framtidens nya utmaningar.

Programvaruleverantören AVEVA är en globalt ledande aktör inom Industriell IT/OT och dess olika plattformslösningar ger möjligheter att eliminera värdeförluster, reducera risk med ökad insikt och samarbete genom hela tillverkningsprocessen.

På Smart Manufacturing 19 – 20 maj 2021 har alla som deltar möjlighet att träffa Wonderware Scandinavia – exklusiv distributör och certifierat utbildnings- och supportcenter för AVEVAs industriella programvaror i Sverige, Norge och Danmark. Wonderware fokuserar på att distribuera och supporta en av världens mest innovativa och pålitliga industriella programvaruportföljer för att ge individer, team och företag i alla storlekar inom industri och infrastruktur möjlighet att utvecklas och arbeta för en hållbar framtid.

– ”Vi har en stark övertygelse om den obegränsade potentialen i (morgon)dagens teknik inom industriell IT för att avancera digitaliseringsinitiativ inom ramen för Industri 4.0”, säger Peter Karlsson, VD på Wonderware Scandinavia.

Wonderware kommer att delta på mässan som guldpartner och kommer därmed även att bidra till mässans utformning, talarprogram och såklart utställarlista.

”Vi är mycket glada över att ha med oss Wonderware som guldpartner i arbetet framåt med Smart Manufacturing. Deras omfattande kunskap och expertis i området kring smart tillverkning kommer att vara bidragande till att säkerställa mässans framgång”, kommenterar Maria Perneros Geterud, projektledare för mässan.

Bild: Hela det härliga teamet på Wonderware Scandiavia

Scroll to Top