Besök

Upplev mässan som hjälper dig implementera smart tillverkning i praktiken.

Industrin står inför en stor omställning till en mer uppkopplad, digitaliserad och automatiserad tillverkning där frågor som hållbarhet, snabbt omställningsbar produktion, resurseffektivisering och AI står i fokus. 

Smart Manufacting är mässan för hela Sveriges tillverkande industri och talar främst till dig som står inför utmaningen att ställa om till uppkopplad produktion, dig som vill veta mer om ämnet industri 4.0 eller till dig som redan driver en smart fabrik och önskar att ta del av nyheter och innovationer på marknaden. Väl på plats hittar du det allra senaste inom uppkopplad produktion, ett stort seminarieprogram samt många möjligheter till vidare nätverkande och kontakt med branschkollegor, experter och ledande företag i branschen. Ett besök är helt kostnadsfritt för dig som jobbar inom tillverkande industri – det enda som behövs är att du registrerar dig.

Varmt välkommen!

Smart Manufacturing mässa logotyp symbol

UPPTÄCK

smart tillverkning och vad det
skulle kunna innebära för er i er produktion.
Via ett stort utbud utställare har du möjlighet att hitta en mängd olika lösningar inom bl.a. automation, sensorteknik, drivsystem, predictive maintanence, säkerhet, avancerad processtyrning och asset monitoring. Allt från ledande leverantörer på marknaden.

UPPDATERAS

inom det nyaste på marknaden för uppkopplad produktion, smarta industrilösningar, automatisering och hållbar resurseffektivisering.
Att hålla sig uppdaterad på det senaste är A och O för att kunna vara aktuell på marknaden och bland konkurrenterna. På mässan får du möjlighet att ta del av ett extensivt seminarieprogram, se produktnyheter och ta del av andras erfarenheter och lärdomar.

UTBILDAS

i de frågor som är relevanta för det stadie ni befinner er i på utvecklingsresan mot en mer digital och uppkopplad produktion.
Via ett stort seminareprogram, nätverkande aktiviteter, workshops och utbildningar får du som besökare möjligheten att lära dig mer om vad smart industri innebär och hur man ska tänka kring alla frågor som uppstår i omställningen till en mer uppkopplad produktion.

UMGÅS

med branschens experter, kollegor i liknande situation och ledande föregångare på marknaden.
Vad är smart tillverkning? Hur ska man gå tillväga? Vad innebär det för mig som företagare, mig som chef eller för alla oss som arbetar med produktion? Träffa de som vet, har erfarenhet, tips och råd.
mässa, smart manufacturing, besökare

Vem besöker Smart Manufacturing?

Vad kan man se på mässan?

Smart Manufacturing kan brytas ner i tre beståndsdelar; utrustningen som behövs i produktionen, tekniken som kopplar upp processerna och samlar in data, samt människorna som analyserar och möjliggör kontakten mellan fysisk och digital produkt. Tack vare dessa tre grundpelare kan lösningar på komplexa problem framstå och processer effektiviseras. Nya möjligheter inom agil produktion och snabb omställning inom industrin kan bidra till ökad konkurrenskraft och ett mer hållbart, resurseffektivt samhälle.

smart products. mässa, smart manufacturing

Smarta maskiner och industriell utrustning avancerade industriella robotar, 3Dskrivare, industriella rörsystem, pumpar, ventiler, filter, fläktar, kompressorer, motorer, växlar, mät- och reglerteknik.

Påbyggnadskomponenter och operationell teknik som möjliggör automation och uppkoppling ex. sensorer, givare, actuatorer och don, IOlink, automations- och styrsystem, elektronik, industriella datorer och routrar

smart technology, mässa, smart manufacturing

Digital infrastruktur
som möjliggör uppkoppling och kommunikation; nätverkssystem, molntjänster, industriell kommunikations-teknik, blockchain och datasäkerhet

Digitala tjänster och program
som samlar in och analyserar data. Ex. MES-system, big data analytics, AI och machine learning, CAD/CAM, digitala tvillingar samt övrig mjukvara som möjliggör smart produktion

smart people, mässa, smart manufacturing

Teknisk och digital expertis
konsulttjänster, utbildning, vägledning och certifiering av både ny och befintlig personal inom bl.a. teknik, digitalisering och säkerhet.

Intellegenta hjälpmedel
som utökar, förbättrar och förstärker den mänskliga förmågan. Ex; AR-teknik (Augmented Reality), VR-teknik (Virtual Reality), Cobots och HMI (Human Machine interface).

Håll dig uppdaterad!

Vill du ta del av vårt nyhetsbrev? Anmäl dig här så skickar vi bland annat ut intressanta nyheter, uppdateringar till programmet och erbjudanden. Och du! Vi bryr oss om att hålla din inkorg städad så vi skickar bara ut sånt som vi tror kommer att vara av värde för dig. 

Scroll to Top